Сортиране

Производители

Ценови диапазон

DILIOS

DILIOS

Артек 92 ООД е текстилна компания, която има 27-годишен опит и традиции в производството и търговията с домашен текстил. Създадена през 1992 г. като малка семейна фирма само с двама служители, а в момента във фирмата работят над 60 човека През 2015 г. Артек 92 ООД реализира мащабна инвестиция като закупува терен в София и построява нова, модерна фабрика за производство на спално бельо. Новопостроената сграда е с разгърната застроена площ от 4 500 кв.м. и представлява складови площи, логистика, административна сграда, шивашки цех и фирмен магазин – шоурум. База е номинирана в националния конкурс „Сграда на годината 2015 г.“ в категория производствени и логистични сгради.  Фирмата притежава най-голямата в България собствена колекция десени спално бельо с уредени авторски права. Партнират и работят с най-големите и реномирани дизайнерски студия в Европа, чрез които ежегодно подновяват колекцията си. Артек 92 ООД е сертифицирана от германския институт  Hohenstein  за екологично чиста продукция. Всички тъкани притежават сертификат  Oeko-Tex Standart , удостоверяващ екологичната чистота и безвредност. За издаването на този сертификат се анализират не само изделията, но и производствените процеси, като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества. Партньори на фирмата в България са всички големи вериги магазини, хипермаркети, мебелни салони, онлайн магазини и над 120 търговци на едро и производители. Освен на вътрешен пазар фирмата е и експортно ориентирана, като изнася продуктите си основно в страните от ЕС. Артек 92 е член на Българската асоциация за текстил, облекло и кожи BATOK   http://batok.org Артек 92 е член на Браншовата организация за текстил и облекло БОТО  www.botobg.org.
DILIOS Изображение
  • Артек 92 ООД е текстилна компания, която има 27-годишен опит и традиции в производството и търговията с домашен текстил. Създадена през 1992 г. като малка семейна фирма само с двама служители, а в момента във фирмата работят над 60 човека
  • През 2015 г. Артек 92 ООД реализира мащабна инвестиция като закупува терен в София и построява нова, модерна фабрика за производство на спално бельо. Новопостроената сграда е с разгърната застроена площ от 4 500 кв.м. и представлява складови площи, логистика, административна сграда, шивашки цех и фирмен магазин – шоурум. База е номинирана в националния конкурс „Сграда на годината 2015 г.“ в категория производствени и логистични сгради. 
  • Фирмата притежава най-голямата в България собствена колекция десени спално бельо с уредени авторски права. Партнират и работят с най-големите и реномирани дизайнерски студия в Европа, чрез които ежегодно подновяват колекцията си.

  • Артек 92 ООД е сертифицирана от германския институт Hohenstein за екологично чиста продукция. Всички тъкани притежават сертификат Oeko-Tex Standart, удостоверяващ екологичната чистота и безвредност. За издаването на този сертификат се анализират не само изделията, но и производствените процеси, като се изисква прилагането на технологии, гарантиращи отсъствието на токсични вещества.
  • Партньори на фирмата в България са всички големи вериги магазини, хипермаркети, мебелни салони, онлайн магазини и над 120 търговци на едро и производители.
  • Освен на вътрешен пазар фирмата е и експортно ориентирана, като изнася продуктите си основно в страните от ЕС.
  • Артек 92 е член на Българската асоциация за текстил, облекло и кожи BATOK  http://batok.org

  • Артек 92 е член на Браншовата организация за текстил и облекло БОТО www.botobg.org.
Сравнение на продукти