Кои сме ние и какви са нашите идеали?

Здравейте, приятели,

Приятно ми е да се запознаем :)

Аз съм Райна Панева и съм собственик на онлайн магазин ЕлизаБед. Ще се опитам накратко да разкажа историята на нашия бизнес, за да ни опознаете по-добре и да знаете към кого да се обърнете, ако имате някакви препоръки към нас.

През 2015 година аз и две мои приятелки - София и Дани (обичам ви момичета!) решихме да започнем наш собствен бизнес. Решението дойде естествено и спонтанно, тъй като аз работех във фирма, която правеше онлайн магазини. Идеята за спалното бельо дойде от Дани. Тя имаше десетки комплекти чаршафи, но все още търсеше идеалната материя и разцветка. София пък беше моден гуру - тя имаше сериозен опит в текстилната индустрия и разбираше от качеството на тъканите и шевовете. Ето така се роди ЕлизаБед - като възможност да обединим интереси и усилия и да направим нещо истинско и стойностно.

Последва трудна задача - да намерим доставчик. Свързахме се с много производители и бяхме много взискателни към тях. Искахме да осигурим на нашите клиенти качествени и луксозни стоки на добри цени. Това наше проучване ни изведе извън България - в Истанбул, където прекарахме няколко незабравими, но уморителни дни, търсейки перфектното спално бельо. След тридневни срещи с търговците на текстил и детайлно проучване на пазара там, се спряхме на една фирма - Бахар текстил. Комплектите, които видяхме ни плениха със своето качество и красота. Доказателство за добрата работа на фирмата е партньорството и с известни европейски компании, една от които е PUMA. Освен това тя притежава и редица сертификати, свързани с производството и човешките ресурси. Решихме, че Бахар Текстил напълно покрива нашите високи критерии. И така вече 6 години ние предлагаме тяхното спално бельо.

През 2020 година започнахме работа с втори партньор - фирма Артек 92 ООД, чиито продукти са познати с търговската марка DILIOS, а от 2021 година сме партньори и на фирма Алиана ООД, която произвежда продуктите с търговска марка ROXYMA DREAM. И двете компании поддържат високи стандарти за качество и имат визия, която напълно се припокрива с нашата.  Отворени сме за работа и с други доставчици, но само и единствено ако предлагат качествени естествени материи на нормални, разумни цени. Изключително държим партньорите ни да са сертифицирани, защото това гарантира високото ниво на качество, което се следи от независими европейски институции.

През годините Дани и София поеха по своя път, като оставиха бизнеса при мен, но това не ни пречи да бъдем все още най-добри приятелки. Благодаря за прекрасните мигове, момичета! Без вас нашето момиче - ЕлизаБед нямаше да е същото. 

Мили приятели, в случай, че имате препоръки към нас, не се колебайте и ми пишете на [email protected] или ми се обадете на 0896 7 50 50 7. За мен мнението на клиента е най-важно и аз с удоволствие бих изслушала всеки един от вас.

Поздрави!

Райна от ellisabed.com

Сравнение на продукти