Модерната спалня - галерия и съвети - II част

04.02.2023 16:35:22

Модерната спалня - галерия и съвети - II част

Мили приятели, представяме ви новата порция с красиви и интересни дизайни, които може да опитате да приложите и във вашите домове.

Линк към I - ва част на статията >>>>тук<<<<

11. Опитайте да разчупите визията на Вашата спалня с асиметрични висящи лампи над ношните шкафчета.

12. Минималистичните спални не са само за минималисти. Подредената стая успокоява ума, а спокойният ум води до спокоен сън. А бялата рамка на леглото изглежда толкова дзен...

13. Опитайте да декорирате спалнята със светлина вместо със цветове...

14. Ако не можете да изберете конкретен цвят на светлината, купете LED ленти с възможност за промяна на цветовете.

15. Леглото с балдахин винаги носи нотка романтика в спалнята. Представете си тази стая без горната рамка на леглото... просто няма да е същата.

16. Забравете за окачването на картините по стените. Поставянето на голямо произведение на изкуството на пода, което само е подпряно на стената прави атмосферата спокойна и интересна.

17. Освежете мястото за сън с живата зеленина на стайно растение. Сложете само едно, за да не отнема от кислорода ви през нощта.

18. Направете геометричен дизайн на стената зад леглото.

19. Дървените акценти по стените правят стаята да изглежда уютна и топла. Тази спалня има красива табла с дървена ламперия, която продължава и над кътчето за четене до прозореца.

20. Ако се нуждаете от нещо по-въодушевяващо от една чаша кафе, за да се събудите сутрин, можете да пробвате да окачите на стените картини или графики с мотивиращи надписи.

Очаквайте скоро и Трета част на галерията с още 10 страхотни дизайна.

Източник www.home-designing.com

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно

Полезно

Модерната спалня - галерия и съвети - II част

Модерната спалня - галерия и съвети - II част

Линк към I - ва част на статията >>>>тук Линк към I - ва част на статията >>>>тук 2023-02-04T17:07:00+02:00 Модерната спалня - галерия и съвети - II част

<p>Мили приятели, представяме ви новата порция с красиви и интересни дизайни, които може да опитате да приложите и във вашите домове.</p> <p>Линк към I - ва част на статията <a href="https://ellisabed.com/article/modernata-spalnya-galeriya-i-saveti" title="Към Първа част">&gt;&gt;&gt;&gt;тук&lt;&lt;&lt;&lt;</a></p> <p>11. Опитайте да разчупите визията на Вашата спалня с асиметрични висящи лампи над ношните шкафчета.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-master-bedroom-ideas.jpg" /></p> <p>12.&nbsp;Минималистичните спални не са само за минималисти. Подредената стая успокоява ума, а спокойният ум води до спокоен сън. А бялата рамка на леглото изглежда толкова дзен...</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/Modern-minimalist-bedroom.jpg" /></p> <p>13.&nbsp;Опитайте да декорирате спалнята със светлина вместо със цветове...</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-bedroom-designs.jpg" /></p> <p>14.&nbsp;Ако не можете да изберете конкретен цвят на светлината, купете LED ленти с възможност за промяна на цветовете.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-bedroom-furniture-sets.jpg" /></p> <p>15. Леглото с балдахин винаги носи нотка романтика в спалнята. Представете си тази стая без горната рамка на леглото... просто няма да е същата.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-bedroom-paint-colours.jpg" /></p> <p>16.&nbsp;Забравете за окачването на картините по стените. Поставянето на голямо произведение на изкуството на пода, което само е подпряно на стената прави атмосферата спокойна и интересна.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-bedroom-chairs.jpg" /></p> <p>17.&nbsp;Освежете мястото за сън с живата зеленина на стайно растение. Сложете само едно, за да не отнема от кислорода ви през нощта.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-bedroom-colors.jpg" /></p> <p>18. Направете геометричен дизайн на стената зад леглото.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-curtains-for-bedroom.jpg" /></p> <p>19.&nbsp;Дървените акценти по стените правят стаята да изглежда уютна и топла. Тази спалня има красива табла с дървена ламперия, която продължава и над кътчето за четене до прозореца.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/modern-bedroom-cupboards-designs.jpg" /></p> <p>20.&nbsp;Ако се нуждаете от нещо по-въодушевяващо от една чаша кафе, за да се събудите сутрин, можете да пробвате да окачите на стените картини или графики с мотивиращи надписи.</p> <p><img src="http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2018/08/Motivational-art-modern-rustic-bedroom.jpg" /></p> <p>Очаквайте скоро и Трета част на галерията с още 10 страхотни дизайна.</p> <p>Източник&nbsp;www.home-designing.com</p>

Сравнение на продукти